ΠΛΟΗΓΗΣΗ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ποιοί είμαστε

Η εταιρία Αφοί Τόλη  Ο.Ε. συστάθηκε προ 20ετίας στο  Στράτο Αιτωλοακαρνανίας, σε μία αμιγώς γεωργική και κτηνοτροφική περιοχή με παράδοση στον πρωτογενή τομέα παραγωγής. Η εταιρία μας ξεκίνησε λοιπόν με σεβασμό στην παράδοση αυτή που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές αλλά εξ αρχής είχε τη στόχευση να εισάγει νέες τεχνολογικές και μηχανολογικές εφαρμογές στον τομέα της κτηνοτροφίας- προβατοτροφίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στον εκσυγχρονισμό της .

Στις μέρες μας πλέον, η εταιρία Αφοί Τόλη Ο.Ε έχει μία καταξιωμένη θέση στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και αυτό πιστοποιείται από τα αξιόπιστα και λειτουργικά  έργα που έχει παραδώσει αλλά κυρίως από το πλήθος των επαγγελματιών κτηνοτρόφων που την εμπιστεύονται. 

Η εταιρία μας ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών επεκτάθηκε πέραν της τοποθέτησης αμελκτικών και άλλων επαγγελματικών μηχανημάτων και στην εισαγωγή και πώληση ανταλλακτικών εξοπλισμού κτηνοτροφίας. Με τον τρόπο αυτό καλύπτουμε πλήρως όλη τη γκάμα των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία του χώρου και επιπρόσθετα  έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Το δίκτυο των συνεργατών μας, σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η ποιότητα των ανταλλακτικών μας ,σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο after sales service που παρέχουμε ,μας καθιστά πολύτιμους συνεργάτες.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες  λύσεις στην κατασκευή και εύρυθμη λειτουργία της κτηνοτροφικής σας μονάδας και να συμβάλλουμε με τον τρόπο αυτό στην ενδυνάμωση του ρυθμού ανάπτυξής της.